background image

expertise sinds 1976

SCROLL

Over ons

Lingerie-experts sinds 1976

De familie Schauvliege is een geslacht van textielmakers. In de pioniersjaren vergaarde vader Jacques Schauvliege de nodige knowhow en vakkennis met de productie van werkkledij. In de jaren 90 werden nieuwe horizonten verkend en werd het roer volledig omgegooid: zo startte Schauvliege NV met slaapkledij en niet veel later werd de firma 'Velba' ingelijfd in het bedrijf.

Velba staat al sinds de jaren '50 bekend als dé specialist in lingerie en corsetterie voor dames met een maatje meer. Ook de decennialange kennis en ontwikkeling van pasvormen genoot bijzondere bekendheid. Velba bleef niet onopgemerkt en schopte het zelfs tot hofleverancier van badmode.

In 2000 werd het bedrijf uitgebreid met de overname van 'Helene des Champs', luxelingerie met een specialisatie in grote cupmaten. De vergaarde kennis bleef bewaard en werd verder ontwikkeld: zo is de perfect passende Marlies Dekkers lingerie u misschien niet onbekend? In samenwerking met onze ateliers ontwikkeld!

Lingieroutlet is dus méér dan een outlet. We bieden niet enkel topmerken aan aan de beste prijs. Bij ons bent u echt in goede en vooral professionele handen. U kan op elk moment advies krijgen van dames die jarenlange ervaring hebben als patroontekenares of naaister, en die lingerie dus écht in de vingers hebben. Zo garanderen wij dat u bij ons buitengaat met de ideale bh in de correcte maat.

Ons team

Dames met voorkennis

Tijdens elke sale staan een tiental verkoopsters tot uw dienst.
De meesten van hen zijn al jaren bij ons in dienst, niet enkel als verkoopster maar met een ruime voorkennis als patronneuse of naaister.

Kortom: ze wéten hoe lingerie perfect moet passen, en ze kunnen u bijgevolg begeleiden bij uw aankoop voor een ideaal passende BH. Aarzel dus niet om ze om een gratis maatbepaling te vragen!

Volg ons elders

Je vindt ons ook terug op andere kanalen

Volg ons op
Instagram en Facebook

Blijf op de hoogte

Weet wanneer onze sales doorgaan, en ontvang leuke extra's!

Schrijf in op de nieuwsbrief
Of volg ons via Facebook